Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ylivieska

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Ylivieska 16,10 prosenttia vuonna 2018 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 15,04 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ylivieska Keskus. Ylivieska oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 108.

Vuoden 2018 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ylivieska oli 1209 euroa, pääkaupunkiseudulla 4244 euroa ja muualla Suomessa 1904 euroa.

Ylivieskan avainluvut

1209

Keskimääräinen neliöhinta

Ylivieska Keskus

Ylivieskan kallein asuinalue

108

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-16.1%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-15.04%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ylivieskan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ylivieskan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ylivieskan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q2 (€/m²) 2018Q1 (€/m²)
1 Ylivieska Keskus 1209 1441
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.