Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ylivieska

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Ylivieska 20,84 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 9,36 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ylivieska Keskus. Ylivieska oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 56.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ylivieska oli 1589 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Ylivieskan avainluvut

1589

Keskimääräinen neliöhinta

Ylivieska Keskus

Ylivieskan kallein asuinalue

56

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

20.84%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

9.36%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ylivieskan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ylivieskan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ylivieskan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Ylivieska Keskus 1589 1315
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.