Asuntojenhinnat -palvelun käyttöehdot

Nämä ovat käyttöehdot asuntojenhinnat.fi hinta-arviot -palvelun käyttöä koskien. Asuntojenhinnat.fi on Reaktio Solutions Oy:n (jäljempänä ”Yritys”) tuottama ja julkaisema palvelu. Näitä käyttöehtoja sovelletaan yrityksen ja palvelun käyttäjän (jäljempänä ”Asiakas”) välillä.

Palvelun käyttö

Palvelu on ilmainen käyttää eikä sen käytöstä aiheudu kuluja Asiakkaalle. Yritys varaa oikeuden käyttää Asiakkaan luovuttamia yhteystietoja lain mahdollistamin tavoin itse, sekä luovuttaa niitä eteenpäin kolmansille osapuolille.

Palvelu ei itse tuota palvelun pohjana käytettäviä yksittäisiä hintatietoja, eikä täten vastaa tietojen oikeellisuudesta. Palvelu kuitenkin pyrkii parhaansa mukaan korjaamaan selkeästi virheelliset tiedot pois tuloksista.

Käyttäessäsi Palvelua ja hankkiesssasi hinta-arvioita eri alueilta, Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttämällä palvelua ja hyväksymällä käyttöehdot Asiakas antaa suostumuksen siihen, että Asiakkaan jättämiä tietoja voidaan käyttää Yrityksen ja sen yhteistyökumppanien suoramarkkinointiin.

Henkilötietojen käsittely

Palvelun sisältämien ominaisuuksien yhteydessä voidaan kerätä henkilötietoja. Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme henkilötietolakia ja käsittelemme tietoa rekisteriselosteen mukaisesti. Palvelun kautta tallennetut tiedot ovat osa Yrityksen asiakasrekisteriä.