Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ähtäri

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Ähtäri 26,38 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 26,38 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ähtäri Keskus. Ähtäri oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 234.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ähtäri oli 639 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Ähtärin avainluvut

639

Keskimääräinen neliöhinta

Ähtäri Keskus

Ähtärin kallein asuinalue

234

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-26.38%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-26.38%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ähtärin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ähtärin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ähtärin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Ähtäri Keskus 639 868
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.