Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Alajärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Alajärvi 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 8,34 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Alajärvi Keskus. Alajärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 81.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Alajärvi oli 1351 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Alajärvin avainluvut

1351

Keskimääräinen neliöhinta

Alajärvi Keskus

Alajärvin kallein asuinalue

81

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

8.34%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Alajärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Alajärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Alajärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Alajärvi Keskus 1351 1351
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.