Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Alavus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Alavus 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 48,37 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Alavus Keskus. Alavus oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 67.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Alavus oli 1408 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Alavuksen avainluvut

1408

Keskimääräinen neliöhinta

Alavus Keskus

Alavuksen kallein asuinalue

67

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

48.37%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Alavuksen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Alavuksen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Alavuksen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Alavus Keskus 1408 1408
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.