Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Asikkala

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Asikkala 0,16 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 8,59 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Vääksy Keskus. Asikkala oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 94.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Asikkala oli 1224 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Asikkalan avainluvut

1224

Keskimääräinen neliöhinta

Vääksy Keskus

Asikkalan kallein asuinalue

94

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0.16%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-8.59%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Asikkalan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Asikkalan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Asikkalan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Vääksy Keskus 1224 1222
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.