Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Asikkala

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Asikkala 14,22 prosenttia vuonna 2018 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 17,36 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Vääksy Keskus. Asikkala oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 64.

Vuoden 2018 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Asikkala oli 1494 euroa, pääkaupunkiseudulla 4244 euroa ja muualla Suomessa 1904 euroa.

Asikkalan avainluvut

1494

Keskimääräinen neliöhinta

Vääksy Keskus

Asikkalan kallein asuinalue

64

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

14.22%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

17.36%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Asikkalan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Asikkalan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Asikkalan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q2 (€/m²) 2018Q1 (€/m²)
1 Vääksy Keskus 1494 1308
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.