Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Aura

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Aura 20,90 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 4,30 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Aura Keskus. Aura oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 57.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Aura oli 1504 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Auran avainluvut

1504

Keskimääräinen neliöhinta

Aura Keskus

Auran kallein asuinalue

57

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

20.9%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

4.3%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Auran asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Auran kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Auran kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Aura Keskus 1504 1244
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.