Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Aura

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Aura 8,33 prosenttia vuonna 2018 toisella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 13,73 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Aura Keskus. Aura oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 97.

Vuoden 2018 toisella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Aura oli 1244 euroa, pääkaupunkiseudulla 4244 euroa ja muualla Suomessa 1904 euroa.

Auran avainluvut

1244

Keskimääräinen neliöhinta

Aura Keskus

Auran kallein asuinalue

97

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-8.33%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-13.73%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Auran asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Auran kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Auran kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q2 (€/m²) 2018Q1 (€/m²)
1 Aura Keskus 1244 1357
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.