Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Eurajoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Eurajoki 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 18,52 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Eurajoki Keskus. Eurajoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 103.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Eurajoki oli 1188 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Eurajokin avainluvut

1188

Keskimääräinen neliöhinta

Eurajoki Keskus

Eurajokin kallein asuinalue

103

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-18.52%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Eurajokin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Eurajokin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Eurajokin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Eurajoki Keskus 1188 1188
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.