Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Hämeenkoski

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Hämeenkoski 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Hämeenkoski. Hämeenkoski oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 114.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Hämeenkoski oli 1149 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Hämeenkoskin avainluvut

1149

Keskimääräinen neliöhinta

Hämeenkoski

Hämeenkoskin kallein asuinalue

114

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Hämeenkoskin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Hämeenkoskin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Hämeenkoskin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Hämeenkoski 1149 1149
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.