Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Hämeenkyrö

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Hämeenkyrö 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 1,73 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Hämeenkyrö Keskus. Hämeenkyrö oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 108.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Hämeenkyrö oli 884 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Hämeenkyrön avainluvut

884

Keskimääräinen neliöhinta

Hämeenkyrö Keskus

Hämeenkyrön kallein asuinalue

108

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

1.73%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Hämeenkyrön asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Hämeenkyrön kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Hämeenkyrön kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Hämeenkyrö Keskus 1474 1474
2 Kyröskoski 884 884
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.