Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Haapajärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Haapajärvi 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 34,13 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Haapajärvi Keskus. Haapajärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 92.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Haapajärvi oli 1242 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Haapajärvin avainluvut

1242

Keskimääräinen neliöhinta

Haapajärvi Keskus

Haapajärvin kallein asuinalue

92

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

34.13%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Haapajärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Haapajärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Haapajärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Haapajärvi Keskus 1242 1242
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.