Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Haapavesi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Haapavesi 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Haapavesi Keskus. Haapavesi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 80.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Haapavesi oli 1317 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Haapavesin avainluvut

1317

Keskimääräinen neliöhinta

Haapavesi Keskus

Haapavesin kallein asuinalue

80

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Haapavesin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Haapavesin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Haapavesin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Haapavesi Keskus 1317 1317
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.