Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Harjavalta

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Harjavalta 35,01 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 12,36 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Harjavalta Keskus. Harjavalta oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 140.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Harjavalta oli 1018 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Harjavaltan avainluvut

1018

Keskimääräinen neliöhinta

Harjavalta Keskus

Harjavaltan kallein asuinalue

140

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

35.01%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

12.36%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Harjavaltan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Harjavaltan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Harjavaltan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Harjavalta Keskus 1018 754
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.