Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Harjavalta

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Harjavalta 20,55 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 32,56 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Harjavalta Keskus. Harjavalta oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 215.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Harjavalta oli 754 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Harjavaltan avainluvut

754

Keskimääräinen neliöhinta

Harjavalta Keskus

Harjavaltan kallein asuinalue

215

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-20.55%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-32.56%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Harjavaltan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Harjavaltan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Harjavaltan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Harjavalta Keskus 754 949
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.