Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Hirvensalmi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Hirvensalmi 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Hirvensalmi Keskus. Hirvensalmi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 115.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Hirvensalmi oli 1146 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Hirvensalmin avainluvut

1146

Keskimääräinen neliöhinta

Hirvensalmi Keskus

Hirvensalmin kallein asuinalue

115

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Hirvensalmin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Hirvensalmin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Hirvensalmin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Hirvensalmi Keskus 1146 1146
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.