Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ii

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Ii 6,40 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 6,40 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ii Keskus. Ii oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 151.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ii oli 980 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Iin avainluvut

980

Keskimääräinen neliöhinta

Ii Keskus

Iin kallein asuinalue

151

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-6.4%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-6.4%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Iin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Iin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Iin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Ii Keskus 980 1047
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.