Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Iitti

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Iitti 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 25,51 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kausala. Iitti oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 148.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Iitti oli 989 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Iittin avainluvut

989

Keskimääräinen neliöhinta

Kausala

Iittin kallein asuinalue

148

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

25.51%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Iittin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Iittin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Iittin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Kausala 989 989
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.