Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ikaalinen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Ikaalinen 32,16 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,10 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ikaalinen Keskus. Ikaalinen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 142.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ikaalinen oli 1015 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Ikaalinenn avainluvut

1015

Keskimääräinen neliöhinta

Ikaalinen Keskus

Ikaalinenn kallein asuinalue

142

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

32.16%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-0.1%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ikaalinenn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ikaalinenn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ikaalinenn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Ikaalinen Keskus 1015 768
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.