Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ilmajoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Ilmajoki 4,87 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 17,72 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ilmajoki Keskus. Ilmajoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 63.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ilmajoki oli 1422 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Ilmajokin avainluvut

1422

Keskimääräinen neliöhinta

Ilmajoki Keskus

Ilmajokin kallein asuinalue

63

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

4.87%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

17.72%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ilmajokin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ilmajokin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ilmajokin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Ilmajoki Keskus 1422 1356
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.