Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ilmajoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Ilmajoki 9,60 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 3,83 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ilmajoki Keskus. Ilmajoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 78.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ilmajoki oli 1356 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Ilmajokin avainluvut

1356

Keskimääräinen neliöhinta

Ilmajoki Keskus

Ilmajokin kallein asuinalue

78

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-9.6%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-3.83%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ilmajokin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ilmajokin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ilmajokin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Ilmajoki Keskus 1356 1500
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.