Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ilomantsi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Ilomantsi 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 5,78 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ilomantsi Keskus. Ilomantsi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 239.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ilomantsi oli 538 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Ilomantsin avainluvut

538

Keskimääräinen neliöhinta

Ilomantsi Keskus

Ilomantsin kallein asuinalue

239

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-5.78%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ilomantsin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ilomantsin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ilomantsin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Ilomantsi Keskus 538 538
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.