Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Inkoo

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Inkoo 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 9,60 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Inkoo Keskus. Inkoo oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 29.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Inkoo oli 1827 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Inkoon avainluvut

1827

Keskimääräinen neliöhinta

Inkoo Keskus

Inkoon kallein asuinalue

29

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

9.6%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Inkoon asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Inkoon kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Inkoon kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Inkoo Keskus 1827 1827
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.