Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Isokyrö

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Isokyrö 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 13,22 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Isokyrö Keskus. Isokyrö oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 188.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Isokyrö oli 853 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Isokyrön avainluvut

853

Keskimääräinen neliöhinta

Isokyrö Keskus

Isokyrön kallein asuinalue

188

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-13.22%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Isokyrön asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Isokyrön kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Isokyrön kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Isokyrö Keskus 853 853
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.