Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Jalasjärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Jalasjärvi 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Jalasjärvi Keskus. Jalasjärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 181.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Jalasjärvi oli 860 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Jalasjärvin avainluvut

860

Keskimääräinen neliöhinta

Jalasjärvi Keskus

Jalasjärvin kallein asuinalue

181

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Jalasjärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Jalasjärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Jalasjärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Jalasjärvi Keskus 860 860
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.