Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Jokioinen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Jokioinen 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Jokioinen Keskus. Jokioinen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 144.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Jokioinen oli 1001 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Jokioinenn avainluvut

1001

Keskimääräinen neliöhinta

Jokioinen Keskus

Jokioinenn kallein asuinalue

144

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Jokioinenn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Jokioinenn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Jokioinenn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Jokioinen Keskus 1001 1001
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.