Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Joroinen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Joroinen 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 3,31 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kuvansi. Joroinen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 210.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Joroinen oli 671 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Joroinenn avainluvut

671

Keskimääräinen neliöhinta

Kuvansi

Joroinenn kallein asuinalue

210

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-3.31%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Joroinenn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Joroinenn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Joroinenn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Kuvansi 856 856
2 Joroinen Keskus 671 671
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.