Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Joutsa

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Joutsa 12,02 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 44,82 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Joutsa Keskus. Joutsa oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 232.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Joutsa oli 644 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Joutsan avainluvut

644

Keskimääräinen neliöhinta

Joutsa Keskus

Joutsan kallein asuinalue

232

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-12.02%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-44.82%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Joutsan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Joutsan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Joutsan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Joutsa Keskus 644 732
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.