Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Joutsa

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Joutsa 23,86 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 37,28 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Joutsa Keskus. Joutsa oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 223.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Joutsa oli 732 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Joutsan avainluvut

732

Keskimääräinen neliöhinta

Joutsa Keskus

Joutsan kallein asuinalue

223

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

23.86%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-37.28%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Joutsan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Joutsan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Joutsan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Joutsa Keskus 732 591
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.