Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Juva

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Juva 1,30 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 15,60 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Juva Keskus. Juva oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 192.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Juva oli 833 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Juvan avainluvut

833

Keskimääräinen neliöhinta

Juva Keskus

Juvan kallein asuinalue

192

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-1.3%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-15.6%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Juvan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Juvan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Juvan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Juva Keskus 833 844
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.