Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Juva

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Juva 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,82 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Juva Keskus. Juva oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 187.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Juva oli 844 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Juvan avainluvut

844

Keskimääräinen neliöhinta

Juva Keskus

Juvan kallein asuinalue

187

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-0.82%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Juvan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Juvan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Juvan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Juva Keskus 844 844
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.