Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kalajoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kalajoki 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 32,20 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kalajoki Keskus. Kalajoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 102.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kalajoki oli 1192 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Kalajoen avainluvut

1192

Keskimääräinen neliöhinta

Kalajoki Keskus

Kalajoen kallein asuinalue

102

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-32.2%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kalajoen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kalajoen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kalajoen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Kalajoki Keskus 1192 1192
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.