Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kangasniemi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kangasniemi 15,93 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 18,79 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kangasniemi Keskus. Kangasniemi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 219.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kangasniemi oli 739 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Kangasniemin avainluvut

739

Keskimääräinen neliöhinta

Kangasniemi Keskus

Kangasniemin kallein asuinalue

219

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-15.93%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-18.79%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kangasniemin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kangasniemin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kangasniemin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Kangasniemi Keskus 739 879
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.