Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kauhajoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Kauhajoki 6,41 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 2,18 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kauhajoki Asemanseutu. Kauhajoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 9.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kauhajoki oli 1212 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Kauhajoen avainluvut

1212

Keskimääräinen neliöhinta

Kauhajoki Asemanseutu

Kauhajoen kallein asuinalue

9

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

6.41%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-2.18%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kauhajoen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kauhajoen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kauhajoen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Kauhajoki Asemanseutu 4327 4327
2 Kauhajoki Keskus 1212 1139
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.