Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kauhava

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kauhava 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 9,06 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kauhava Keskus. Kauhava oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 163.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kauhava oli 933 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Kauhavan avainluvut

933

Keskimääräinen neliöhinta

Kauhava Keskus

Kauhavan kallein asuinalue

163

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-9.06%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kauhavan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kauhavan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kauhavan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Kauhava Keskus 933 933
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.