Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kauniainen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kauniainen 3,81 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 5,93 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Suur-Kauniainen. Kauniainen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 2.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kauniainen oli 3634 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Kauniaisen avainluvut

3634

Keskimääräinen neliöhinta

Suur-Kauniainen

Kauniaisen kallein asuinalue

2

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-3.81%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-5.93%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kauniaisen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kauniaisen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kauniaisen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Suur-Kauniainen 3634 3778
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.