Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kaustinen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kaustinen 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kaustinen Keskus. Kaustinen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 100.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kaustinen oli 1205 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Kaustinenn avainluvut

1205

Keskimääräinen neliöhinta

Kaustinen Keskus

Kaustinenn kallein asuinalue

100

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kaustinenn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kaustinenn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kaustinenn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Kaustinen Keskus 1205 1205
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.