Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kemijärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kemijärvi 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kemijärvi Keskus. Kemijärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 197.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kemijärvi oli 818 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Kemijärvin avainluvut

818

Keskimääräinen neliöhinta

Kemijärvi Keskus

Kemijärvin kallein asuinalue

197

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kemijärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kemijärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kemijärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Kemijärvi Keskus 818 818
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.