Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Keminmaa

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Keminmaa 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 3,46 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lassila-Jokisuu. Keminmaa oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 152.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Keminmaa oli 837 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Keminmaan avainluvut

837

Keskimääräinen neliöhinta

Lassila-Jokisuu

Keminmaan kallein asuinalue

152

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

3.46%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Keminmaan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Keminmaan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Keminmaan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Lassila-Jokisuu 1137 1137
2 Keminmaa Keskus 837 837
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.