Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kerimäki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kerimäki 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 30,20 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kerimäki Keskus. Kerimäki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 224.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kerimäki oli 721 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Kerimäkin avainluvut

721

Keskimääräinen neliöhinta

Kerimäki Keskus

Kerimäkin kallein asuinalue

224

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-30.2%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kerimäkin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kerimäkin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kerimäkin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Kerimäki Keskus 721 721
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.