Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Keuruu

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Keuruu 9,48 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 26,09 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Keuruu Keskus. Keuruu oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 184.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Keuruu oli 850 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Keuruun avainluvut

850

Keskimääräinen neliöhinta

Keuruu Keskus

Keuruun kallein asuinalue

184

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-9.48%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-26.09%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Keuruun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Keuruun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Keuruun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Keuruu Keskus 850 939
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.