Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kiuruvesi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kiuruvesi 28,95 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 28,95 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kiuruvesi Keskus. Kiuruvesi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 235.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kiuruvesi oli 621 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Kiuruvesin avainluvut

621

Keskimääräinen neliöhinta

Kiuruvesi Keskus

Kiuruvesin kallein asuinalue

235

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-28.95%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-28.95%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kiuruvesin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kiuruvesin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kiuruvesin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Kiuruvesi Keskus 621 874
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.