Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kiuruvesi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kiuruvesi 9,66 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 35,81 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kiuruvesi Keskus. Kiuruvesi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 237.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kiuruvesi oli 561 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Kiuruvesin avainluvut

561

Keskimääräinen neliöhinta

Kiuruvesi Keskus

Kiuruvesin kallein asuinalue

237

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-9.66%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-35.81%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kiuruvesin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kiuruvesin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kiuruvesin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Kiuruvesi Keskus 561 621
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.