Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kokemäki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kokemäki 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 18,63 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Peipohja. Kokemäki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 20.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kokemäki oli 898 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Kokemäen avainluvut

898

Keskimääräinen neliöhinta

Peipohja

Kokemäen kallein asuinalue

20

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

18.63%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kokemäen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kokemäen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kokemäen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Peipohja 2849 2849
2 Kokemäki Keskus 898 898
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.