Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kuhmo

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kuhmo 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 2,09 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kuhmo Keskus. Kuhmo oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 215.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kuhmo oli 751 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Kuhmon avainluvut

751

Keskimääräinen neliöhinta

Kuhmo Keskus

Kuhmon kallein asuinalue

215

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-2.09%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kuhmon asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kuhmon kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kuhmon kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Kuhmo Keskus 751 751
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.