Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kuhmoinen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kuhmoinen 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kuhmoinen Keskus. Kuhmoinen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 153.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kuhmoinen oli 959 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Kuhmoinenn avainluvut

959

Keskimääräinen neliöhinta

Kuhmoinen Keskus

Kuhmoinenn kallein asuinalue

153

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kuhmoinenn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kuhmoinenn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kuhmoinenn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Kuhmoinen Keskus 959 959
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.