Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kurikka

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Kurikka 6,61 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 12,07 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kurikka Keskus. Kurikka oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 124.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kurikka oli 1096 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Kurikkan avainluvut

1096

Keskimääräinen neliöhinta

Kurikka Keskus

Kurikkan kallein asuinalue

124

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

6.61%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

12.07%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kurikkan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kurikkan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kurikkan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Kurikka Keskus 1096 1028
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.