Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kuusamo

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Kuusamo 3,49 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 17,34 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kuusamo Keskus. Kuusamo oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 76.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kuusamo oli 1333 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Kuusamon avainluvut

1333

Keskimääräinen neliöhinta

Kuusamo Keskus

Kuusamon kallein asuinalue

76

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

3.49%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

17.34%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kuusamon asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kuusamon kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kuusamon kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Kuusamo Keskus 1333 1288
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.