Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Laihia

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Laihia 0,85 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 20,99 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Laihia Keskus. Laihia oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 81.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Laihia oli 1299 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Laihian avainluvut

1299

Keskimääräinen neliöhinta

Laihia Keskus

Laihian kallein asuinalue

81

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0.85%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-20.99%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Laihian asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Laihian kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Laihian kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Laihia Keskus 1299 1288
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.