Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Laihia

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Laihia 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 5,31 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Laihia Keskus. Laihia oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 89.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Laihia oli 1288 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Laihian avainluvut

1288

Keskimääräinen neliöhinta

Laihia Keskus

Laihian kallein asuinalue

89

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

5.31%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Laihian asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Laihian kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Laihian kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Laihia Keskus 1288 1288
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.