Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Laitila

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Laitila 11,97 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 6,37 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Laitila Keskus. Laitila oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 126.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Laitila oli 1088 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Laitilan avainluvut

1088

Keskimääräinen neliöhinta

Laitila Keskus

Laitilan kallein asuinalue

126

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-11.97%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-6.37%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Laitilan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Laitilan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Laitilan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Laitila Keskus 1088 1236
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.