Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Laitila

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Laitila 6,55 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 13,93 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Laitila Keskus. Laitila oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 100.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Laitila oli 1236 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Laitilan avainluvut

1236

Keskimääräinen neliöhinta

Laitila Keskus

Laitilan kallein asuinalue

100

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

6.55%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-13.93%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Laitilan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Laitilan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Laitilan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Laitila Keskus 1236 1160
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.