Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Lapinlahti

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Lapinlahti 2,58 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 6,45 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lapinlahti Keskus. Lapinlahti oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 177.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Lapinlahti oli 875 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Lapinlahtin avainluvut

875

Keskimääräinen neliöhinta

Lapinlahti Keskus

Lapinlahtin kallein asuinalue

177

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

2.58%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

6.45%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Lapinlahtin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Lapinlahtin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Lapinlahtin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Lapinlahti Keskus 875 853
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.