Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Leppävirta

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Leppävirta 15,86 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 15,94 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Leppävirta Keskus. Leppävirta oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 181.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Leppävirta oli 870 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Leppävirtan avainluvut

870

Keskimääräinen neliöhinta

Leppävirta Keskus

Leppävirtan kallein asuinalue

181

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-15.86%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-15.94%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Leppävirtan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Leppävirtan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Leppävirtan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Leppävirta Keskus 870 1034
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.