Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Lieksa

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Lieksa 0,00 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 7,85 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lieksa Keskus. Lieksa oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 222.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Lieksa oli 740 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Lieksan avainluvut

740

Keskimääräinen neliöhinta

Lieksa Keskus

Lieksan kallein asuinalue

222

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-7.85%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Lieksan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Lieksan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Lieksan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Lieksa Keskus 740 740
2 Mähkö-Timitra 715 715
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.