Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Liminka

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Liminka 27,29 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 27,29 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Liminka Keskus. Liminka oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 171.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Liminka oli 911 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Liminkan avainluvut

911

Keskimääräinen neliöhinta

Liminka Keskus

Liminkan kallein asuinalue

171

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-27.29%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-27.29%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Liminkan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Liminkan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Liminkan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Liminka Keskus 911 1253
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.