Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Luumäki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Luumäki 0,00 prosenttia vuonna 2018 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 8,63 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Taavetti-Somerharju. Luumäki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 188.

Vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Luumäki oli 843 euroa, pääkaupunkiseudulla 4287 euroa ja muualla Suomessa 1898 euroa.

Luumäkin avainluvut

843

Keskimääräinen neliöhinta

Taavetti-Somerharju

Luumäkin kallein asuinalue

188

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

8.63%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Luumäkin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Luumäkin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Luumäkin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q3 (€/m²) 2018Q2 (€/m²)
1 Taavetti-Somerharju 843 843
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.