Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Mänttä

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Mänttä 6,75 prosenttia vuonna 2018 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 10,68 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Mänttä. Mänttä oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 230.

Vuoden 2018 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Mänttä oli 663 euroa, pääkaupunkiseudulla 4290 euroa ja muualla Suomessa 1886 euroa.

Mänttän avainluvut

663

Keskimääräinen neliöhinta

Mänttä

Mänttän kallein asuinalue

230

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-6.75%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

10.68%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Mänttän asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Mänttän kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Mänttän kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2018Q4 (€/m²) 2018Q3 (€/m²)
1 Mänttä 663 711
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.